Höst Challenge

 

Detta är en aktivitetsutmaning som är online så du kan bo vart som helst i Sverige och vara med

Utmaningen startar fredag vecka 37 och slutar på torsdag vecka 51, så ni har lång tid på er att göra utmaningarna.

Detta är en utmaning för att ni ska få idéer till aktivering med hund och för er som inte kanske kan gå en kurs i höst/vinter. Denna utmaning är öppen för alla, icke medlemmar som medlemmar, du behöver alltså inte vara medlem för att delta.

Under denna challenge så låter vi hunden få använda sina sinnen:

- Syn

- Hörsel

- Smak

- Lukt

- Känsel

- Balans

- Muskel

 

Vi kommer ha en sluten facebookgrupp där ni kan lägga in filmer och foton Har ni ingen facebook kan ni skicka filmerna/fotona i ett mail till oss istället.

Inga utmaningar kommer bedömas utifrån något perspektiv, utan detta är en ren aktiveringsutmaning tillsammans med er hund. Ni kommer få en kommentar på varje utförd utmaning.

Utmaningarna kan vara av olika karaktär och ni får utföra den på den nivån ni är på, det kan också vara att man får vara kreativ om hunden eller du inte kan utföra just den övning som är specificerad, man kan då hitta på en alternativ övning som påminner om de övningar som är utlagda.

Alla som är med erhåller en jättestor och fin rosett som finns att hämta på vår klubb i Främby vid utsatta tider. Bor man långt bort ifrån Falun kan vi skicka rosetten mot portokostnad.

Bland alla som deltagit så kommer vi dra en vinnare som har chans att vinna ett berikningskit till sin hund

Kostnaden för att delta är 200 kr och man swichar denna summa när man fått betalningsinfo och deltagarbekräftelse från oss.

 

Anmälan görs till vår mejl: faluhundsallskap@gmail.com

  • Med namn, adress samt namn på hunden

 

MInst 20 deltagare för att vi ska köra denna utmaning :)