Tävlingskurs i Rallylydnad fortsättning och Avancerad klass

30/11 & 1/12 (helhelg)

Falu Hundsällskap i samarbete med Dalarnas Kennelklubb (medlemskap krävs i DKK)

FB_IMG_1571893850586

Anna Larsson driver firman 3vallare och är flitigt anlitad som instruktör och föreläsare inom flera områden som rör hundar och hundträning. På senare år har huvudfokus legat på att utveckla hundar och förare inom olika hundsporter och få dem att ha både roligt och nå framgångar när de tränar och tävlar.

Jag har tävlat med flera hundar i rallylydnad, tagit championat och deltagit på 2 SM i sporten. Tävlat i många olika hundsporter bland annat heelwork to music (Europamästare -16, Nordisk mästare -18, Svensk mästare -17 & -18), freestyle, tävlingslydnad och vallning

 

Tävlar du eller är på väg att börja tävla i fortsättningsklass eller avancerad klass? Då är detta kursen för dig! Under två intensiva dagar jobbar vi med fokus på banträning och tävlingsträning. Vi finslipar vad du som förare behöver tänka på för att kunna föra din hund på bästa sätt på banorna och hur du hittar rätt aktivitetsnivå hos din hund. Det kommer även finnas tid för enskild träning där du och din hund får hjälp med de moment eller detaljer som just ni behöver öva på. Allt för att ni ska bli ett så bra team som möjligt och lägga grunderna till ett riktigt roligt och framgångsrikt tävlande ihop!

Kursen är öppen för ekipage som tävlar i fortsättnings- eller avancerad klass

 

Anmälan görs till : faluhundsallskap@gmail.com   Anmälan är bindande, plats kan överlåtas till ett annat ekipage.

 

Uppgifter

-       Medlemsnummer i Dalarnas kennelklubb

-       Namn

-       Adress

-       Telefon

-       Mail

-       Information om hunden

-       Vilken klass tävlar du i

Kostnad: 2300 kr