Privatkurs/Problemhundsutredning

 

Privatlektioner & problemhundsutredning

Vill du träna själv med instruktör eller vill du ha hjälp med enstaka moment så kan du hos oss ta privatlektioner med instruktör. 

Har du något problem med din hund? Är den rädd, osäker, stressad, gör utfall, skäller eller annat problem, så maila oss och berätta om erat problem så gör vi en problemhundsutredning tillsammans med individuell träningsplan.

 

OBS! Vi arbetar endast med positiva träningsmetoder och använder inte korrigeringsverktyg!!

 

Vi samarbetar med Vettris om vi skulle behöva sätta in läkemedel vid en problemhundsutredning eller annat som  Hundpsykologen anser ska utredas hos veterinär. Vi samarbetar också tillsammans med en Leg. Fysioterapeut på Evidensia i Gävle vid eventuell utredning av smärtproblematik.

 

Om ni inte kan komma till oss så kan vi komma till er, då tillkommer milersättning på 20 kr/milen

 

Privatlektion (ej problembeteenden): 900 kr/timmen

 

Beteendeutredning 1.5 timme 1200kr

Vid en utredning faktureras ni i första hand beteendeutredning samt en uppföljningsträff, sammanlagt 1950 kr samt medlemskap.


Innehåller: Utredning, Ev. Praktisk träning beroende på problem, skriftlig träningsplan, mail och telefonsupport.

Vid  omfattande/flera problem behövs återbesök för långsiktiga resultat. 

Exempel på problem som oftast behöver fler träffar:

  • Hundmöten
  • Rädsla
  • Stress
  • Aggression

NI kan även be ombedda att besöka veterinär eller Fysioterapeut under utredningen, om man inte gör detta kommer utredningen inte fortsätta. Man behöver åka till den veterinär eller fysioterapeut vi rekommenderar.

 

Vid ytterligare träffar

Uppföljningsträff + skriftligt träningsprogram  750 kr (ca 1 timme)

Vid problemhundsutredning träffas vi första gången och gör en analys av hunden, därefter lägger vi upp en träningsplan tillsammans. Det är viktigt att du är beredd att jobba för att uppnå resultat, då det är konsekvent träning som gäller. Vi brukar sedan ha 1-4 träffar med praktisk träning, beroende på era framsteg och hur hunden utvecklar sig. Följer ni inte träningsplanen till punkt och pricka kan vi inte garantera resultat. man får vara beredd på att vissa beteenden tar det tid att omvända, det kan ta upp till flera år beroende på hur länge hunden gått med problemen och hur djupt dom sitter. Det är inte alltid heller man kanske kan lösa hela problemet. 

Använd formuläret för problemhundsutredning: http://www.faluhundsallskap.se/Anmalan

stockvault-black-dog116324